Deconectarea unui dispozitiv din contul Google nu șterge datele. Ce rămâne accesibil după închiderea sesiunii

Deconectarea unui dispozitiv din contul Google nu șterge datele. Ce rămâne accesibil după închiderea sesiunii

Libertatea · acum 1 zi

Ștergerea unui dispozitiv din lista contului Google nu înseamnă întotdeauna că accesul acestuia a fost complet blocat. Conform Google, butonul „Deconectare” pune capăt unei sesiuni de conectare, dar nu elimină toate drepturile acordate aplicațiilor terțe sau accesul prin parolele de aplicație. Deconectarea încheie doar sesiunea activă, dar nu afectează permisiunile suplimentare Conform Google, o sesiune […]

Citește tot ↗
Și revino, pentru a comenta

Niciun comentariu încă — fii primul.

Mai multe de la Libertatea